Waarom zou je voor ons werken? Wij bieden leuk en verschillend werk aan voor scripters en designers. Elke opdracht is compleet anders en dit houdt het werk ook leuk. Iedereen heeft een andere werkstijl, die je bij Geluidje International mag blijven hanteren. Wij vragen alleen om snelle reactie(s) op e-mails die wij naar je sturen. Onze klanten verlangen dit van ons en wij verlangen dit weer van jou. Op deze manier werken al tientallen scripters en designers meer dan tien jaar voor ons.

 

Wij zijn altijd op zoek naar goede designers. Zij moeten op de hoogte zijn van de laatste html/css ontwikkelingen. Daarnaast moeten ze de basing kunnen verwerken of moeten ze iemand kennen die dit feilloos kan doen. Een portfolio is een must. Aanmelden kan via het contactformulier. Er zijn scripters nodig om kleine aanpassingen te doen. Ook behoren grote projecten tot de opdrachten, die soms enkele maanden in beslag nemen. Opdrachten dienen altijd binnen een bepaalde periode te worden afgerond. Het kan dus voorkomen dat met spoed kleine aanpassingen moeten worden gedaan. Het is daarom de bedoeling dat scripters binnen 12 uur reageren per e-mail. Uiteraard moet alles professioneel gescript worden. Een portfolio is een must. Aanmelden kan via het contactformulier.

 

Wij bieden thuiswerk aan voor iedereen die (erotische) telefoongesprekken willen beantwoorden. Het is ook mogelijk om (erotische) webcamdiensten te promoten. Voor het werken voor deze diensten krijgt u een uitbetaling. De uitbetalingen staan op Joyplanet. Voor thuiswerk verwijzen wij u naar onze dochteronderneming Joyplanet.

 

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Naam