Geluidje International levert sinds de oprichting in het jaar 2001 een breed scala aan (internet)diensten. Wij zijn vooral actief op het internet. Geluidje International heeft tientallen nationale en internationale websites overgenomen en daarnaast enkele grote ondernemingen. Wij zijn altijd op zoek naar goede domeinnamen/websites om daar concepten voor te ontwikkelen.

 

Wij werken snel en effectief samen met 2500+ partners. Van onze partners verlangen wij een reactie én eventueel een oplossing binnen 24 uur. Het internet – en met name onze klanten – verwachten een snelle reactie terug. Ook in het weekend worden onze klanten via e-mail te woord gestaan. Dit zorgt voor zeer tevreden klanten en nagenoeg geen klachten. We willen werken met bedrijven die opereren op basis van dezelfde waarden en normen als wij.

 

Het is erg belangrijk voor ons dat de klant zich na een bezoek op onze website tevreden voelt. Wij zorgen hiervoor door de klant goede service te verlenen en waar te geven voor hun geld. Sinds de oprichting hebben wij nagenoeg geen klachten ontvangen. Dit willen wij graag zo houden.

 

Geluidje International denkt ook aan het milieu. Zo worden er geen papieren facturen verzonden naar onze klanten. Het is ook mogelijk voor onze klanten om facturen per e-mail naar ons te versturen. Bedrijven die reclamefolders naar ons versturen worden er op geattendeerd deze per e-mail te sturen. Wij worden graag op de hoogte gehouden, maar niet ten koste van het milieu.

Om al het website-verkeer te verwerken, zijn er ook veel servers nodig en servers verbruiken stroom. Echter worden al onze websites ‘groen gehost’. In de datacentra is sprake van aangepast energieverbruik en zijn de klimaatbeheersingsystemen volgens de nieuwste standaarden. Hier hosten we op een schaalbaar systeem met energiezuinige PowerEdge servers van Dell.