Geluidje International is opgericht op 5 oktober 2001. In de loop der jaren zijn dochterondernemingen opgericht en zijn enkele bedrijven overgenomen. Ondertussen bestaat Geluidje International uit 25 bedrijven die tezamen meer dan 700 websites beheren en meer dan 400 miljoen unieke bezoekers verwelkomen. Alle bedrijven vullen elkaar aan en leveren andere diensten.

 

Internet groeit razendsnel en ook het verkeer neemt elk jaar sterk toe. Internetreclame groeit daarom ook snel. Wij bieden advertentieruimte aan op veel van onze websites. Bij ons kunt u links (urls) plaatsen op elke website op verschillende posities. Er is genoeg keuze en vele doelgroepen kunnen bereikt worden.

 

Wilt u dus meer rendement, sales en omzet generen via uw website of webwinkel? Wij vragen geen opstartkosten. Voor elke link of advertentie betaalt u eenmalig een bedrag per periode. Dit kan een dag, week, maand of jaar zijn. Des te langer de periode, des te goedkoper. Voor vragen en de mogelijkheden om effectief te adverteren op het internet, kunt u contact met ons opnemen.